Ruko & Abus låsesystemer & nøglesystemer i Helsingør

Nøglesystemer, fx Ruko eller Abus låsesystemer, er et system, hvor forskellige nøgler kan passe i samme lås. Et låsesystem giver derfor mulighed for, at visse personer kan have adgang til flere døre. Låsesystemer er eksempelvis meget udbredt i boligforeninger og virksomheder, hvor du selv bestemmer hvem der har adgang til hvad.

Nøglesystemer Helsingør

Vil du høre mere om, hvordan du bedst kan gøre brug af nøglesystemer? Så ring til Centrum Låse i Helsingør på telefon 49 21 57 07 eller brug vores kontaktformular herunder. Vi giver gerne vejledning til hvad der er den bedste løsning for dig. Hvad end det er Ruko eller Abus Låsesystemer.

Høj sikkerhed med Ruko og Abus nøglesystemer

Med et moderne låsesystem har du kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem eller kontorlokaler. Låse- og nøglesystemer fra Centrum Låse er lavet med kopisikrede nøgler, som sikrer, at man ikke har mulighed for at kopiere dem hos den lokale hælebar. Du er altså i sikre hænder og behøver ikke frygt dublering af dyrebare nøgler til virksomheden.

Til private, erhverv eller institutioner

Hos Centrum Låse kan vi tilbyde både små og store låsesystemer med kopisikrede nøgler (Ruko). Til villaer, boligforeninger, virksomheder, offentlige institutioner mv. fra dag til dag.

Det kan f.eks. være praktisk i dit hjem, da du så kun skal bruge én nøgle overalt i hjemmet, skuret, garagen, postkassen, legehuset, hundehuset, annekset, sommerhuset mv.

noglesystemer-helsingor

Få et uforpligtende tilbud på nøglesystemer / Ruko & Abus låsesystem

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på implementering af et moderne låsesystem i dit hjem, til kontorlokalerne eller til din boligforening. Hvis du har en lås af ældre dato, kan det være klogt at få den skiftet med det samme. Vælg den smarte løsning og synkroniser dine forskellige nøgler, så undgår du også det store, upraktiske nøglebundt.

Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller benyt kontaktformularen her på siden, hvor du beskriver din opgave og dine ønsker. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med et godt tilbud på nøglesystemer.

Sidebar

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 21 57 07 i telefontiden,
eller via formularen her på siden.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 
Skriv til os

Ring til os