Udskiftning af laasessysten og haandtag i doer

Omkodning af låse i Helsingør og omegn

Nye nøgler eller en omkodning af låse kan være nødvendig, hvis du er flyttet, har fået stjålet nøglerne eller overtaget en anden virksomhed. Centrum Låse i Helsingør kan hurtigt sørge for en omkodning af låsene, så du ikke skal tænke på de gamle nøgler, der er i omløb.

Du kan ringe til os på telefon 49 21 57 07 eller benytte vores kontaktformular herunder. Beskriv gerne din opgave, så kan vi vende tilbage til dig med et godt tilbud.

Ekstra nøgler

Centrum Låse er din lokale låsesmed i Helsingør og vi kan naturligvis hurtigt lave et sæt ekstra nøgler, hvis du skulle have brug for det. Kom endelig ned i butikken på Gurrevej i Helsingør, så laver vi hurtigt et sæt nye nøgler til dig.

Omkodning i Helsingør og omegn

Fra vores butik og værksted i Helsingør tilbyder Centrum Låse nye nøgler og omkodning af låse til vores mange kunder. Omkodningen foregår naturligvis hvor låsen er beliggende og vi kører derfor ud i hele Helsingør og Nordsjælland. Befinder du dig i dette område, skal du derfor endelig ikke tøve med at kontakte os.

Bestil nye nøgler i Helsingør – eller omkodning af låse

Nye nøgler kan vi hurtigt lave til dig fra butikken på Gurrevej i Helsingør. Det tager ikke lang tid, så du kan sagtens vente imens. Skal du have foretaget en omkodning eller andet arbejde af dine låse, så ring til os på telefon 49 21 57 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden, hvor du kan beskrive din opgave. Så kan vi vende tilbage til dig med et godt tilbud.

Vi kommer gerne forbi og kigger på dine låse, så vi sammen kan finde en god løsning. Uanset om du søger en enkelt ny nøgle til gæstehuset, omkodning eller et helt låsesystem til de nykøbte kontorer, så kan vi hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidebar

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 21 57 07 i telefontiden,
eller via formularen her på siden.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
 
Skriv til os

Ring til os