Montering og udskiftning af låse i Helsingør omegn

Står du og skal have udskiftet låsen til hoveddøren eller have monteret ny lås? Hos Centrum Låse i Helsingør har vi som låsesmed i Helsingør mange års erfaring med udskiftning af låse. Vi er derfor altid parate til at hjælpe dig med alting, fra montering af en ny lås, til udskiftning af låse, så du altid er sikret mod indbrud og potentielt ubudne gæster.

Skal vi hjælpe dig med udskiftningen?

Kontakt Centrum Låse i Helsingør på telefon 40 31 46 09 eller skriv til os via kontaktformularen – vi sidder altid klar til at hjælpe med udskiftning af låse og meget mere.

Forsikringsgodkendt & service

Når du vælger at få udskiftet din lås af Centrum Låse, er du sikret den højeste kvalitet og sikkerhed. Da vi er en forsikringsgodkendt låsesmed, er alle nye låse, vi monterer, forsikringsgodkendte. Derudover er vi medlem af Dansk Låsesmede Forening og tilsluttet garantiordningen, hvilket betyder, at du altid har garanti for kvalitet, når du får udskiftet en lås af Centrum Låse.

Når vi hjælper dig med udskiftning af dine låse, sætter vi dig i centrum og gør vores yderste for at sikre, at du får et resultat i højeste kvalitet. Hos Centrum Låse er vi en mindre forretning, hvilket vi ser som vores store styrke. Det betyder, at vi kan sikre dig en god og personlig kontakt.

Over 30 års erfaring med udskiftning af låse

Når du vælger Centrum Låse, får du glæde af Claus Møllers over 30 års erfaring med udskiftning af låse. Du er derfor garanteret et arbejde af høj faglig kvalitet. Vi kan hjælpe dig med alt inden for montering og udskiftning af låse, låsesystemer og forskellige former for reparationer. Har du en opgave, der har med låse at gøre? Så kontakt Centrum Låse. Her er der altid god hjælp at hente.

udskiftning-af-laas

Kontakt os for udskiftning af låse & montering

Er du interesseret i at høre nærmere om prisen for montering eller udskiftning af låse i Helsingør og omegn? Så kontakt os og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 40 31 46 09 eller benyt vores kontaktformular her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os for et gratis sikkerhedstjek af din bolig, så du kan føle dig tryg på den anden side af døren.

Sidebar

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 31 46 09 i telefontiden,
eller via formularen her på siden.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
 
Skriv til os

Ring til os