Montering og udskiftning af låse i Helsingør omegn

Skal du have en udskiftning af låse eller bare have monteret nye, så kontakt en professionel låsesmed hos Centrum Låse. Vi kan sikre dit hjem eller din virksomhed mod indbrud og ubudne gæster.

Kontakt Centrum Låse og lad os hjælpe med udskiftning af låse og de sikkerhedsmæssige tiltag, du ønsker i virksomheden, boligforeningen eller hjemmet.

Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller send din opgave til os via kontaktformularen herunder.

Forsikringsgodkendt låsesmed

Centrum Låse er forsikringsgodkendt låsesmed, hvilket betyder, at vi er godkendt af forsikringsselskaberne. Derudover er vi medlem af Dansk Låsesmede Forening og er tilsluttet foreningens garantiordning. Alt dette til gavn for dig som kunde.

Vi sætter altid kunden i centrum og gør vores yderste for at sikre et resultat i højeste kvalitet. Centrum Låse er en mindre forretning, hvilket vi ser som vores store styrke, da vi derved kan sikre alle vores kunder en god og personlig kontakt.

Over 30 års erfaring med udskiftning af låse

Manden bag Centrum Låse, Claus Møller, har over 30 års erfaring med faget. Som kunde er du derfor garanteret et udført arbejde af høj faglig kvalitet. Hos Centrum Låse kan vi hjælpe med alt inden for montering og skift af forskellige former for låse, låsesystemer og forskellige former for reparationer. Har du en opgave der har med låse at gøre – så kontakt Centrum Låse. Her er der altid god hjælp at hente.

udskiftning-af-laas

Få et tilbud på montering af låse

Er du interesseret i at høre nærmere omkring prisen for udskiftning eller montering af låse i Helsingør og omegn? Så kontakt os og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 49 21 57 07 eller benyt vores kontaktformular her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os for et gratis sikkerhedstjek af din bolig, så du kan føle dig tryg på den anden side af døren.

Sidebar

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 21 57 07 i telefontiden,
eller via formularen her på siden.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
 
Skriv til os

Ring til os