Reparation af låse

Vi udfører reparation af låse i Helsingør og Nordsjælland på alt inden for mekaniske låse. Eksempler herpå er cylindere til gamle og nye låse og omlægning og/eller omkodning af eksisterende cylindre. Skal du have foretaget reparation af låse i Helsingør eller omegn så kontakt derfor Centrum Låse.

Du kan ringe til os på telefon 49 21 57 07, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du kan også blot indtaste dine oplysninger i kontaktformularen. Så sørger vi for at vende tilbage til dig.

Reparation af låse i Helsingør

Vores butik og værksted, hvor vi udfører reparationer, ligger centralt i Helsingør på Gurrevej. Du skal måske have repareret din forsikringsgodkendte hængelås, som skal have en ny eller længere bøjle på, eller have skiftet cylinderen. Med en reparation sparer du udgiften ved at skulle købe en helt ny hængelås.

Vi dækker hele Helsingør og Nordsjælland

Vi laver mange reparationer på værkstedet i Helsingør, men vi kører også gerne ud til vores mange kunder. Vi dækker det meste af Nordsjælland, så kontakt os endelig hvis du har en reparation, hvor du har brug for hjælp fra en professionel og erfaren låsesmed. Vi har mange års erfaring i daglig håndtering af avancerede låsesystemer og almindelige låseprofiler. Vi kan hjælpe med enhver lås og giver også gerne vejledning i fremtidsrettet vedligeholdelse. Derudover kommer vi gerne forbi dit hjem for at give et sikkerhedstjek, så du kan føle dig tryg bag egne vægge.

reparation-af-laas

Få et uforpligtende tilbud på reparationer

Det kan være meget frustrerende, når din lås pludselig ikke virker. Vi hjælper med både akutte og planlagte låsereparationer. Centrum Låse laver alle former for låserelaterede reparationer i Helsingør og Nordsjælland. Vi har hjulpet mange danskere med adgang til egen bolig, når nøglen er væk eller låsen driller, så vi kan også hjælpe dig.

Lad os gerne høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Så kan vi også bedre give dig et godt tilbud. Ring til os på telefon 49 21 57 07 eller kontakt os via kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud. Har du brug for akut hjælp med din lås, så ring til os og vi kommer hurtigst muligt med professionel hjælp.

Sidebar

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 21 57 07 i telefontiden,
eller via formularen her på siden.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 
Skriv til os

Ring til os